Barry sports - Personal Training & Medical Fitness

Wat is het Finally Lifestyle Program?

Het Finally Lifestyle Program (FLP) is een innovatief lifestyle, voedings- en afslankprogramma voor iedereen die verantwoord en zonder jojo-effect wil afslanken. Het programma is ontwikkeld door gespecialiseerde diëtisten met meer dan 15 jaar ervaring en is ook geschikt voor mensen die gezond willen leven en alleen een lifestyle- en voedingscheck willen ontvangen. Zowel mannen als vrouwen kunnen aan het FLP deelnemen. Voorwaarde is wel dat u voldoende gemotiveerd bent. Eindelijk een methode die voor iedereen praktisch én doeltreffend is. Succes gegarandeerd!

Stelselmatig lijngedrag.

De oorzaak van overgewicht is lang niet altijd te wijten aan teveel eten en drinken. In de meeste gevallen is juist het steeds minder gaan eten, het zogenaamde stelselmatig lijngedrag,  juist de oorzaak van het ontstaan van teveel lichaamsvet! Vrijwel alle afslankprogramma’s en adviezen zijn er op gericht om minder te gaan eten. ‘Van minder eten wordt je slank en zul je slank blijven’. Klinkt logisch, maar het tegendeel is echter waar! Door minder te gaan eten en te blijven eten creëer je onbedoeld een lui lichaam. Voedsel wordt daardoor veel eerder opgeslagen in de vorm van vetweefsel. Zelfs in combinatie met voldoende beweging is het dan bijzonder lastig om doeltreffend af te slanken.

Kies uw eigen afslankmethode.

Het FLP bevat maar liefst vier methoden, waarvan er twee speciaal geschikt zijn voor mensen met stelselmatig lijngedrag. U mag echter zelf de methode kiezen die het beste bij uw doelstelling past. Uw strikt persoonlijke advies is volledig afgestemd op uw huidige leef- en voedingsgewoonten en daardoor optimaal praktisch toepasbaar. Drie van de vier methoden zijn opgebouwd uit een afslankfase, een opbouwfase en een gewichtbeheersingsfase. Zowel het korte termijn als het lange termijn jojo-effect worden dankzij deze methodiek ondervangen. Blijvend resultaat is hierdoor gegarandeerd. De vierde methode is het basisadvies verantwoorde voeding.

Maaltijdvervangers.

Het FLP maakt bij twee van de vier afslankmethoden tijdelijk gebruik van maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers zijn wetenschappelijk onderbouwde, warenwettelijk beschermde producten en bevatten alle essentiële voedingsstoffen en een minimum aan calorieën. Ideaal om snel en veilig af te slanken. Maaltijdvervangers bieden echter alleen resultaat op lange termijn, indien tijdelijk toegepast als hulpmiddel binnen een professioneel lifestyle, voeding- en afslankprogramma, zoals het FLP.

Geen jojo-effect!

De afslankmethodieken binnen het FLP bestaan dus uit drie fasen: een afslankfase, een opbouwfase en een gewichtsbeheersingsfase. In de afslankfase wordt het vetweefsel aangesproken door gerichte voedingsmaatregelen. Gedurende de opbouwfase kan het lichaam langzaam wennen aan de normale hoeveelheden voedsel. In de gewichtsbeheersingsfase wordt verantwoord en vooral lekker gegeten in combinatie met een actief leefpatroon.

Afslankfase van slechts 2 weken!

De afslankmethoden binnen het FLP bestaan uit cycli van vier weken. De afslankfase duurt altijd slechts twee weken. U hoeft binnen een cyclus dus maar twee weken echt op ‘dieet’! Indien de afslankfase langer zou duren, zou uw lichaam in de derde week de stofwisseling aanpassen. Het afslanken zou minder snel gaan én u kunt een ‘lui lichaam’ ontwikkelen. Binnen het FLP gaat u uw voeding in de derde week alweer opbouwen. Na een voltooide cyclus van vier weken kunt u deze opnieuw volgen. Net zolang tot u uw streefgewicht heeft behaald.

Geen recepten!

Binnen het FLP hoeft u geen speciale recepten te bereiden. Met een aantal eenvoudige tips kan iedereen gewoon met het gezin mee-eten. Het gebruik van uitvoerige voedingsvariatielijsten maakt het tellen van calorieën of onpraktische boodschappenlijstjes eveneens volstrekt overbodig. Met de voedingsvariatielijsten kunt u altijd die producten eten die u zelf het lekkerst vindt.

De online-intake.

Om een strikt persoonlijk lifestyle, voeding en afslankadvies op te stellen zijn veel gegevens nodig over uw huidige leef- en voedingsgewoonten. Deze gegevens vult u eenvoudig in op het internet op een tijd dat het u schikt. U kunt afslanken via verschillende methodieken, afhankelijk van uw eetgewoonten en wensen. Gedurende de intake via uw personal webpage, ontvangt u een advies welke methode voor u het meest geschikt is. U mag echter altijd voor een andere methode kiezen. Barry Sports staat u graag bij in de advisering over de voor u geschikte methode.

Finally Lifestyle Advice.

Naar aanleiding van de door u ingevulde vragenlijst ontvangt u van Barry Sports uw Finally Lifestyle Advice in een fraaie ringbandmap.

Deelname.

Voor deelname aan of meer informatie over het FLP kunt u contact opnemen met Barry Sports. Tevens kunt u voor meer informatie ook terecht op www.finally.nu