Barry sports - Personal Training & Medical Fitness Personal Training

Waarom?

Omdat keer op keer blijkt dat voor veel mensen verlies van en gebrek aan motivatie het grote struikelblok vormt om persoonlijke doelstellingen te behalen! Ook kunnen bestaande, of tijdens het trainen opgedane lichamelijke klachten een belemmering zijn om door te gaan met sporten. Barry Sports heeft als missie om u uw doelen juist wel te laten behalen en uiteraard te behouden. Door goed onderbouwde trainingsmethoden, kennis van Medical Fitness, mental coaching en voedingsbegeleiding wordt u tijdens het gehele traject op professionele wijze begeleid.

Werkwijze.

Tijdens het intakegesprek zal de medische intake plaatsvinden. Hierin wordt de vragenlijst met betrekking tot uw gezondheid besproken en zullen de eerste metingen plaatsvinden. Tevens zullen er duidelijke trainingsdoelen worden opgesteld. Deze doelen moeten concreet, haalbaar en meetbaar zijn. Vervolgens wordt naast een veilig en functioneel trainingsprogramma desgewenst een voedingsdagboek bijgehouden en zult u gecoacht worden op uw calorie inname en eet- en drinkgewoonten. Gedurende het traject zal u desgewenst wekelijks worden gewogen en tevens vind tegelijkertijd de meting van het vetpercentage, buikomvang en indien noodzakelijk de bloeddruk plaats. De werkwijze van Barry Sports is er op gericht uw kennis op het gebied van lichaamshouding, sport en voeding te vergroten. Hierdoor zult u uw lichaam in topconditie houden en zullen uw voedingsgewoonten in balans blijven. Maatwerk is hierbij de sleutel tot succes.   

De trainingen.

De trainingen bestaan uit diverse combinaties van kracht- en conditietraining maar ook houdings-, rek en strek-, en mobiliteitsoefeningen komen aan bod. Dit alles afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. 

Bij krachttraining wordt onder andere gebruik gemaakt van:
• dumbbells, power ropes, kettlebells en de Power Pivot
• elastieken, fysioballen en de BOSU balanstrainer
• het eigen lichaamsgewicht
• fitnessapparatuur en de Powerplate

De conditietraining kan bestaan uit:

• gebruik cardio-apparaten

• power walken, joggen,hardlopen, interval- en sprinttraining 
• fietsen
• mountainbiken
• (kick)boksen

Waar?

De trainingen vinden plaats bij Azzurro Wellness in Noordwijk aan Zee, Fit & Shape te Lisse, bij u thuis, buiten of op het werk.