Barry sports - Personal Training & Medical Fitness Personal Training

Waarom?

Omdat keer op keer blijkt dat voor veel mensen verlies van en gebrek aan motivatie het grote struikelblok vormt om persoonlijke doelstellingen te behalen! Ook kunnen bestaande, of tijdens het trainen opgedane lichamelijke klachten een belemmering zijn om door te gaan met sporten. Barry Sports heeft als missie om u uw doelen juist wel te laten behalen en uiteraard te behouden. Door goed onderbouwde trainingsmethoden, kennis van Medical Fitness, mental coaching en voedingsbegeleiding wordt u tijdens het gehele traject op professionele wijze begeleid.

Werkwijze.

Tijdens het intakegesprek worden werkwijze en tarieven toegelicht. Hierna zal de medische intake plaatsvinden. Hierin wordt de vragenlijst met betrekking tot uw gezondheid besproken en zullen de eerste metingen plaatsvinden. Tevens zullen er duidelijke trainingsdoelen worden opgesteld. Deze doelen moeten concreet, haalbaar en meetbaar zijn. Vervolgens wordt naast een veilig en functioneel 12-weeks trainingsprogramma desgewenst een voedings- en afslankprogramma samengesteld. Dit programma is gebaseerd op het Finally Lifestyle Program. Gedurende het traject zal u wekelijks worden gewogen en tevens vind tegelijkertijd de meting van het vetpercentage, buikomvang en indien noodzakelijk de bloeddruk plaats. De werkwijze van Barry Sports is er op gericht uw kennis op het gebied van lichaamshouding, sport en voeding te vergroten. Hierdoor zult u uw lichaam in topconditie houden en zullen uw voedingsgewoonten in balans blijven. Maatwerk is hierbij de sleutel tot succes.   

De trainingen.

De trainingen bestaan uit diverse combinaties van kracht- en conditietraining, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. 

Bij krachttraining wordt onder andere gebruik gemaakt van:
• dumbbells, power ropes, kettlebells en de Power Pivot
• elastieken, fysioballen en de BOSU balanstrainer
• het eigen lichaamsgewicht
• fitnessapparatuur en de Powerplate

De conditietraining kan bestaan uit:
• power walking
• joggen,hardlopen, interval- en sprinttraining 
• wielrennen
• mountainbiken
• (kick)boksen

Waar?

Barry Sports komt naar u toe! De trainingen worden verzorgt in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit kan zijn bij u thuis, op het werk en uiteraard lekker buiten. Barry Sports verzorgt ook trainingen bij het schitterende Azzurro Wellness te Noordwijk aan Zee. Ook het Radisson Blu Palace Hotel te Noordwijk alsmede het SMC Amstelveen en sportschool Buenting te Amstelveen behoren als trainingslocaties tot de mogelijkheden.