Barry sports - Personal Training & Medical Fitness Barry Sports

 

Barry Postmus, Personal Trainer, Medical Fitness Instructor & Mental Coach heeft zich in 2007 met de oprichting van Barry Sports ten doel gesteld u te laten ervaren hoe fantastisch het is om fit en energierijk door het leven te gaan. Door overdracht van kennis op het gebied van effectieve trainingsmethoden, gezonde voeding en mentale vaardigheden helpen wij u graag een gezonde levensstijl aan te nemen.

Doel.

Gedragsverandering! Veel mensen die beginnen met sporten raken door tekortkomingen in de begeleiding tussen de wal en het schip, met als gevolg démotivatie en zelfs geheel stoppen met trainen. Wij pakken het anders aan; ‘uw doel om een betere gezondheid te bereiken wordt vanaf de eerste dag van samenwerking ons gezamenlijke doel!’. Tijdens het gehele traject wordt u geïnformeerd over uw vorderingen gerelateerd aan uw inzet, opgebouwde conditie en aangepaste voedings- en leefstijlgewoonten. Onze trainers hebben allen een ongekende passie om anderen beter te laten presteren. Dit zijn dan ook de basisingrediënten om samen met u de gewenste resultaten te behalen.

Kwaliteit.

De keuze voor Barry Sports maakt dat u kiest voor kwaliteit. Gediplomeerde en gecertificeerde Personal Trainers en Medical Fitness Instructors begeleiden u op professionele wijze. Daarnaast onderhouden wij uitstekende contacten met verschillende fysio- en manueel therapeuten en adviseren wij bij de aanschaf van trainingsapparatuur, trainingsmaterialen en voedingssuppletie.

Visie.

Als deelnemer heeft u recht op de best onderbouwde trainingsmethoden zodat uw doelstellingen optimaal kunnen worden behaald. Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen blijven waarborgen zullen de trainers zich met veel plezier blijven ontwikkelen door het volgen van de nieuwste opleidingen en trends en deze integreren in uw trainingen.